Altijd reactie binnen 24 uur

ma t/m vr 08:00 - 22:00, za & zo 09:00 - 17:00

Werken bij Computerhulp Bergen op Zoom

Leuk dat je geïnteresseerd bent in werken bij Computerhulp Bergen op Zoom. Wij helpen mensen in Bergen op Zoom met hun computer gerelateerde problemen. Denk hierbij aan het sneller maken van een laptop, het installeren van een printer of het instellen van de mail.
Deze dingen zijn voor jou wellicht zelfsprekend, maar voor veel mensen is dit niet het geval. Mocht dit het geval zijn? Dan zouden wij het fijn vinden als jij ons team komt versterken.

Het werk bij ons is heel divers. De ene keer is het een wat simpeler probleem dan de andere keer, maar dat maakt het ook weer extra leuk! Bij ons kun je klanten helpen door iets te doen wat jij leuk vindt en je krijgt er een goed salaris voor. Het is daarom een leuke & flexibele bijbaan waar jij zelf jouw uren kunt indelen. Als jij in de toekomst wat meer wilt gaan doen met ICT, dan staat dit natuurlijk ook goed op jouw CV! Hieronder kun je meer informatie vinden over de vacature.

Vacature omschrijving

E-mail instellen, Wi-Fi problemen oplossen of nieuwe apparaten installeren? Hartstikke easy, toch? Jij hebt dit misschien zo voor elkaar, maar andere mensen hebben soms problemen met hun digitale apparaten. Niemand kan tegenwoordig eigenlijk nog zonder computers, tablets en smartphones, ook ouderen niet. Terwijl de digitalisering voor die generatie eigenlijk wat te snel gaat. Gelukkig zijn er mensen zoals jij om deze mensen computerles te geven. Met een bijbaan als deze help je mensen en jezelf, want je verdient lekker bij en doet alvast wat werkervaring op. Deze vacature is geschikt voor jongeren vanaf 15 jaar.

 

Wat wij bieden

  • Een leuke bijbaan waarbij je mensen helpt;
  • Een goed, bovengemiddeld bruto-uurloon en wekelijkse uitbetaling;
  • De mogelijkheid om werkervaring op te doen;
  • Flexibel je eigen uren indelen;
  • Zelfstandig werken.

Wat wij vragen

  • Geen minimale opleiding vereist;
  • Minimaal 4 uur per week beschikbaar;
  • Betrouwbaar en geduldig;
  • Affiniteit met verschillende digitale apparaten.
 

Solliciteren

Ben jij ready om als computerhulp aan de slag te gaan? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Solliciteer hier!