Zakelijke diensten

Computerhulp Bergen op Zoom helpt ook graag uw onderneming verder. Daarom bieden wij een aantal zakelijke diensten aan. Lees hieronder meer over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Werkplekken aansluiten

Verhuizen er een of meerdere medewerkers binnen uw gebouw of worden er nieuwe werkplekken gerealiseerd? Dan moeten niet alleen de bureaus en bureaustoelen verplaatst worden, maar ook de computers en eventuele andere toebehoren dienen opnieuw aangesloten te worden. Dit kan een tijdrovende klus zijn, zeker als uw medewerkers niet alle kabels herkennen. Daarom kan Computerhulp-BoZ die zorg van u uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat alle werkplekken op een nette manier worden aangesloten en weer functioneren naar behoren.

Zakelijke diensten
Office 365 Cloud

Office 365 support

Maakt uw onderneming gebruik van Office 365 maar ondervinden u en/of uw medewerkers wel eens problemen tijdens het gebruiken van Office 365? Wij kunnen u en/of uw medewerkers hierbij ondersteunen. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

Computers op maat

Is uw onderneming toe aan nieuwe computers? Kant-en-klare computers voldoen lang niet altijd aan alle wensen. Wij helpen u daarom graag bij het samenstellen van de systemen. U bepaalt zelf hoeveel opslag, rekenkracht en grafisch vermogen de computers nodig gaan hebben. Aangezien uw onderneming nooit zal betalen voor overbodig ‘luxe’ componenten, zal uw onderneming op deze manier ook kosten besparen.

Vraag hieronder naar de mogelijkheden voor uw onderneming