Zakelijke diensten

Computerhulp Bergen op Zoom helpt ook graag uw organisatie verder.
Bekijk hieronder wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Netwerken

Wilt u een compleet Wi-Fi netwerk laten aanleggen? Computerhulp Bergen op Zoom heeft alle benodigde kennis en installatiecapaciteit in huis. Wij zijn gespecialiseerd in het volledig aanleggen van netwerken inclusief de levering van benodigde hardware. Daarnaast brengen wij het netwerk volledig in kaart met een netwerkplan en testen we de werking uitvoerig. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Websites en webshops

Bent u recent gestart als zzp’er of ondernemer? Natuurlijk kan een professionele website dan niet meer ontbreken. Of kan de huidige website van uw organisatie een nieuwe, frisse uitstraling gebruiken? In beide gevallen helpen wij u graag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Office 365 support

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365 maar ondervinden u en/of uw medewerkers wel eens problemen tijdens het gebruiken van Office 365? Of zou u graag samen eens willen bespreken wat Office 365 nog meer voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Office 365 Cloud
Zakelijke diensten

Moderne werkplekken

Worden er nieuwe werkplekken gerealiseerd? Of verhuizen er een of meerdere medewerkers binnen uw organisatie van kantoor?  Daarom kan Computerhulp-BoZ die zorg van u uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat alle werkplekken op een nette manier worden aangesloten en weer functioneren naar behoren.

Computers op maat

Is uw organisatie toe aan nieuwe computers? Kant-en-klare computers voldoen lang niet altijd aan alle wensen. Wij helpen u daarom graag bij het samenstellen van de systemen. U bepaalt zelf hoeveel opslag, rekenkracht en grafisch vermogen de computers nodig gaan hebben.

Vraag hieronder naar de mogelijkheden voor uw organisatie